ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Den finaste lägenheten i Palma

/
IMG_0086

Alltså förlåt mig men hur fint är inte detta? Eftersom att min kille är nära vän med Edin som driver Dusty Deco så har vi fått låna hans showroom här i Palma, där man också kan sova. Så vi får låna lägenheten (eller palatset!) under helgen. Content skapas här så att säga. Varenda hörn är fint. Ingen nyhet att jag ÄLSKAR Dusty Deco så att få vara i en miljö där det endast är Dusty Deco möbler blandat med vintage-fynd och fantastisk konst, är som en dröm.

8F10F470-1EF5-436C-A5BF-6FEDBFC5695D

Jag älskar hur rustikt detta ställe är. Inget har renoverats utan allt är behållt från hur det har sett ut tidigare. Exakt såhär vill jag bo när jag har ett ställe här i framtiden. Mitt i stan, men ändå väldigt privat.

Länk till byxor / Länk till topp

IMG_0193

Imorse dukade vi upp frukost här, på terassen. Olivia min syster var ute och sprang imorse. Sedan väckte hon mig med att komma hem med nybakt bröd och färska croissanter. Kan jag alltid få vakna på det viset?

IMG_0032

Sov som en prinsessa här inatt. Vaknade inte ens när Olivia gick upp tidigt imorse. Nybäddad säng, känna den svala vinden från fönstret som stått på glänt hela natten… Mys mys mys. Idag har jag jobbat hela förmiddagen och Olivia ligger ute på terassen och solar.

IMG_0292

Och så har jag fotat en kampanj för Cubus, som kommer upp till helgen. Hoppas att ni får en ljuvlig fredag vart ni än befinner er <3

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00