ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min helg i Palma

/
IMG_9070

Dessa dagar i Palma har verkligen varit något utöver det vanliga. Det mest generösa värdparet har bjudit in oss till deras hem <3 Vi har ätit otrolig mat, spelat paddel, hikeat, solat, badat och bara umgåtts.

5486b773-c778-48ea-878f-3dc3264e234f

I torsdags när vi besteg ett berg! Vi kom på villovägar när vi skulle hem och var ”off road”. Haha, alltså någon sekund där trodde jag aldrig att vi skulle kom ner igen. Vi klarade oss tillslut, dock med en hel del rivmärken på våra kroppar.

IMG_9037

Vi har haft en padel-tränare som körde med oss i lördags. Jag har bara spelat padel en gång tidigare så det var kul att få lära sig från grunden. Jag tyckte det var så kul, men inte mitt knä. Det svullnade upp rejält dagen efter. Opererade ju det för prick ett år sedan typ.

7529b2bf-1f34-44f3-9945-976acebebde4

Middag med rödvin, mat som får en att tappa hakan och fantastiskt sällskap! På kvällarna har det varit lite kyligare. Dock så älskar jag klimatet här på våren/hösten. Solen värmer på dagen och på kvällen sätter man bara på sig en tjocktröja.

IMG_9138

Men ibland får man sig en rejäl ”livet kan vända på en sekund-uppenbarelse.” Som jag igår när jag fick någon slags magsjuka. Hela min lördag spenderades på toalettgolvet så att säga. Hade sjukt hög feber och spydde konstant. Efter sisådär 12h så bara började jag gråta hysteriskt. Kunde inte sluta gråta. Kändes mig totalt maktlös. Så otroligt svag och ynklig. Som bara en magsjuka kan få en att känna. Som tur var vaknade jag upp idag, söndag, bra igen. Fortfarande lite svag såklart. Men när jag gick ut imorse och bara ANDADES den friska luften. Kände doften av blommor. Livet hade kommit tillbaks igen hehe.

F76553EC-C9D1-4265-816B-FD6C3C79673A

Idag är vår sista kväll här hos våra vänner. Max åker hem imorgon men jag åker vidare för att möta upp min syster. Vi ska som sagt stanna här ytterligare en vecka. Känns otroligt lyxigt. Vädret är helt magiskt på Palma just nu! Hoppas att det håller i sig.

Ps. Länk till klänning på bilden ovan kommer här (adlink). 

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00