ANNONS
Integritet på Tailsweep

Före & efter frisören

/

Mitt hår såg inte alls så roligt ut idag när jag kom till Tre Klippare & Sarah. Det var över 2 månader sedan jag var där sist och det hade börjat gulna och blivit slitet. Men jag känner mig alltid i trygga händer när jag kommer dit.

Jag blev så nöjd över resultatet. Det blev lite mörkare slingor vilket gör att det blev en fin kontrast. Det tar ju ca 3 h för mig att gå till frisören, då jag har väldigt mycket hår. Så det blev att jag spenderade hela min förmiddag i frisörstolen. Riktigt lyxigt faktiskt. Selma fick följa med mig också <3

Annars mår jag faktiskt väldigt bra – mitt liv är inte speciellt händelserikt just nu känner jag? November är en tråkig månad… Håller ni med mig?

4

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00