ANNONS
Integritet på Tailsweep

Monday

/

Gissa hur utvilad jag är idag? Väldigt faktiskt.

Har tagit det lugnt hela helgen och har bara försökt att koppla bort omvärlden. Hela lördagen låg jag i soffan och jag sov mig nog igenom i princip hela dagen. På kvällen tog jag en promenad och när jag kom hem kollade jag en film, för att sedan somna igen. I söndags gjorde jag pannkakor till frukost och låg vilade i soffan tills klockan två. Då tvingade jag mig själv till gymmet och det var skönt att aktivera sig lite. Sedan tog jag bilen till stan för en kaffe med Klara.

Min helg har vart lugn som få. Jag har inte tagit det såhär lugnt en hel helg sedan innan sommaren tror jag. Det är först när man börjar koppla av, som man märker hur trött man är. Viktigt att lyssna på sin kropp <3

// I have been taking it really easy this weekend. I slept me through almost the entire weekend. It’s first when you realax that you realize how tired you are. So important to listen to your body!

Photo: Annie Hyrefeldt

20

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00