ANNONS
Integritet på Tailsweep

En sommardag i september

/

Idag vaknade jag upp utvilad efter 10 timmars sömn. Drack en kopp kaffe och gick sedan ut på en långpromenad i solen. Då kände jag verkligen ett lyckorus. Jag är en människa som är beroende av sömn och rutiner, så att vakna upp pigg en lördagsmorgon var verkligen behövligt för att komma i balans igen.

Sedan kom jag hem och åt, för att snabbt åka och hämta upp Carro. Vi åkte till Delsjön. la oss i gräset, drack kaffe och åt bullar. 23 grader och så varmt idag. Sedan tog jag bilen förbi mormor och morfar. 

Haft den bästa lördagen på väldigt väldigt länge. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till ett par killkompisar. Vi ska sitta på deras tak och dricka vin. Detta är lajvet! Haha, @Yayas har börjat säga det hela tiden… KRAM!

8

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00