ANNONS
Integritet på Tailsweep

Veckans planer

/

Måndag: Ett måndagsmöte är redan avklarat och ska snart gå på nummer två. Det resterande av dagen går åt till att jobba undan massa saker ifrån förra veckan. När man har ett internationellt event och är på Fashion Week så hamnar allt annat längre bak i att göra listan. Börjar dock komma ikapp nu så det känns skönt! Efter jobbet ska jag till gymmet och svettas ur all skit ur min kropp.

Tisdag: På lunchen imorgon ska jag gå på en ansiktsbehandling hos Dermalogica. Har verkligen längtat efter en ansiktsbehandling då min hy har blivit dålig de senaste. Jag är otroligt kräsen med min hy då den innan alltid vart felfri. Men efter att jag slutade med preventivmedel så blev min hormonbalans rubbad… Sedan även en kombo med att jag levt lite för vill de senaste månaderna haha. Efter jobbet sedan ska jag iväg och plåta med Annie, som är en grym fotograf. Vid 19.00 ska jag på ett Bodypump pass!

Onsdag:

Jobba hela dagen och på kvällen tänkte jag städa mitt rum. Det kanske låter som en enkel utmaning men det kan jag lova er att det inte är.

Ska även påbörja min 3-dagars kampanj tillsammans med NAKD. En lång promenad i kvällssolen står också på att göra listan…

Torsdag: På kvällen ska jag gå på ett event på ett event på NK. Under dagen blir det jobb =)

Fredag: Planerna för hela helgen är just nu att jag ska ta det lugnt. Kanske åka iväg till landet och bara andas in frisk luft. Gå långa promenader i skogen, äta grillat och njuta av sista sommarhelgen. Nästa vecka vill jag komma till jobbet utvilad och fräsch för resten av denna månad kommer vara fullspäckad med saker.

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00