ANNONS
Integritet på Tailsweep

Let’s kickstart day 3!

/

Bilder tagna av Lisa Höök

Fullt ös medvetslös i Stockholm under Fashion Week. Har haft det så kul dessa dagar och imorgon ska jag sätta mig och uppdatera ordentligt till er. Vi har gått på mycket visningar, ätit fantastiska middagar på Urban Deli och igår så gick jag, Gertrude och Gustav till Musikaliska för att känna på pulsen där under FW. Härligt ställe och hade faktiskt väldigt kul.

Nu, duscha, sminka mig och välja outfit på 10 minuter (STRESS!). Sedan hoppar vi in en Uber som tar oss till Daisy Graces visning. Eftersom jag älskar Hannah och Amanda så tycker jag det ska bli så kul.

Glöm inte att följa med på visningen på min snapchat skogis95.

4

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00