ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad vore jag utan dig

/

Jag och min finaste tjej har väldigt mycket bilder som vi har bara som minnen, som aldrig egentligen kommer upp någonstans. Ofta tar vi de där bilderna när vi har den perfekta stunden. Den som vi aldrig kommer att glömma. Har så mycket sådana bilder ifrån vår Bali resa i våras, så när jag kollar på de bilderna blir jag varm i hjärtat.

Nu delar jag med mig. För dessa bilder är så äkta och enkla. Här satt vi på en klippa, vid mitt landställe, drack rödvin ur plastmuggar, kramades i våra seglarjackor, pratade om kärlek och blickade ut över havet. Månen lyste så starkt den där kvällen, den lyste upp hela havet när det började bli mörkt.

Hon betyder så himla mycket för mig den där tjejen. Hon är vännen som jag kan sitta på en klippa med, när det egentligen blåser lite för kallt, och vara varmare än någonsin inombords. Hon är den som jag kan kolla på när vi står på dansgolvet, och känna mer glädje än någonsin.

”McCartney utan Lennon

Mio utan Jum Jum

Det är bara jag, bara jag utan dig

Båt på hav utan vind i segel

Vad vore jag utan dig”

Allt det här började med att jag hittade denna bild på mobilen. Och så bara ville jag säga hur mycket jag älskar dig.

1

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00