ANNONS
Integritet på Tailsweep

Allsång på skansen & fina kläder

/

Den perfekta beiga baddräkten, härifrån!

Världens bästa kjol att ha på stranden/beachclubs, härifrån.

Väldigt prisvärd & fina pyjamas.

Världens bästa levis-shorts, härifrån!

Jag har nu en kampanj tillsammans med IMSO.COM, som gör att du får 20% på ett helt köp på deras hemsida om du uppger koden ”Skoglund20”. Perfekt nu inför hösten & inför vinterresorna. Jag är kär i mina levis shorts som jag köpte där!

Hej förresten. Förlåt för sen uppdatering idag men jag har jobbat hemifrån hela dagen. Otroligt skönt att ha fått undan mycket som samlats under veckan jag vart i Marbella. Jag har väldigt svårt att ta 100% semester så har egentligen svarat på lite mail varje dag hela sommaren. Men nu i Marbella tog jag mestadels paus så har legat lite efter. Jag är fortfarande sjuk och otroligt trött, så det blir att lägga sig tidigt idag och hoppas på att energin är tillbaks imorgon. Ska äta middag framför tvn nu och kolla allsång på skansen, haha… Vet inte varför men har sådant sug efter att kolla på det. När jag var liten så kollade jag alltid på det på landet med mormor och morfar, så det väcker fina minnen. Kram och hoppas ni alla mår bra!

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00