ANNONS
Integritet på Tailsweep

Uttråkad och spontan?

/

Om jag blir uttråkad så blir jag riktigt uttråkad. Förut när jag fick för mig att boka en sista minuten till Palma imorgon, tyvärr fanns inga bra flyg så fick strunta i det. Då kom jag istället på att det hade vart mysigt att bila till Öland i helgen, det kändes mindre komplicerat. Satt och kollade boenden och då kom min pappa fram till mig och sa att jag borde koppla av och läsa en bok. Så ja, nu har jag bestämt mig för att försöka komma in i lugnet… Men det är ju så tråkigt? Men nyttigt, tydligen. För att komma på andra tankar ska jag nu ta mig ut på min dagliga promenad på 1 mil och sedan hoppa i havet. Det där dagliga badet… Det är fruktansvärt kyligt men nödvändigt för att få in lite sommar i vardagen.

4

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00