ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredag

/

Hade inte tackat nej till denna lunch som vi åt på Bali… Helt helt helt magiska pannkakor.

Hur mår ni? Jag sprang precis iväg till NK och kom ut ett par tusen fattigare. Men är det sommarrea så är det… Jag kan inte stå emot när man kikat på något tidigare under året som vart lite för dyrt, och sedan se det på 50%… Köpte bland annat en Filippa K jeansjacka och 2 Acne tröjor. 

Så min fredag har helt klart börjat bra. Min hals känns bättre och solen strålar. Fick sova många timmar inatt och nu längtar jag väldigt mycket till kvällen. Min bästa vän ska ha tjejmiddag för hon fyllde 21 igår. Kan denna fredagen ens bli mycket bättre än såhär? Magi! 

5

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00