ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lyckorus, saknat dig

/

Denna dagen har vart så sjukligt magisk – känner mig faktiskt lycklig i hela kroppen. Helt pirrig. Den känslan tar jag verkligen vara på. Ellinor är tillbaks för helgen, kommer att träffa Gertrude ikväll (inte träffats på 4 månader) och kommer även att träffa Emelie som jag inte sett på alldeles för länge. Efter jobbet möter jag upp Ellinor, Emelie, Julia och Hanna för att glas i solen. Ja just det, det är ju typ 25 grader ute idag och strålande sol. ALLTSÅ!

Brukar ni få lyckorus? Jag fick alltid det förr och det känns så jävla underbart att få ett igen. Saknat de där lyckorusen, för det är verkligen jag att få det. Börjar hitta tillbaks till mig själv. Vart vilse i mig själv lite för länge.

Nu ska jag jobba undan lite innan jag slutar för dagen, lär bli runt 18. ÄLSKAR ER!

10

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00