ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi hittade ett gömt paradis

/

Bilder ifrån gårdagens lilla paradis vi hittade här på Gili. Det är något med denna ö som man inte riktigt kan sätta fingret på. Lunket. Omgivningen. Stämningen. Att man kan cykla runt ön och helt plötsligt hitta världens mysigaste och trendigaste lilla strand-hak. Min fina bikiniunderdel är ifrån Meloonpro och jag har storlek M. Överdelen kommer ifrån NA-KD och den hittar ni här (adlink).

Igår så tog jag en liten tupplur, drack vätskeersättning och sedan var jag på fötterna igen. Sedan gick vi bort till Beerpongen följt utav flera timmars dansande på Lava. Alltså, haha, ni såg ju på min snap (skogis95) hur kul jag hade det. Dansade som att det inte fanns någon morgondag. Sedan tog jag cykeln hem och somnade skönt i sängen. Idag har vi vart lite trötta så vi har bara legat vid vår pool, lyssnat poddar och vilat.

Imorgon tänkte vi dock byta boende. Börjar bli lite uttråkad på detta område men eftersom jag och Jossan ska till Ubud på torsdag så tänkte vi att det blir smidigast att åka härifrån direkt dit. Slippa byta ställe på Bali igen. Efter Ubud ska vi till Canggu, har aldrig vart där innan så tror det kommer bli jätte kul. Bu, endast 13 dagar kvar på resan. Men, 13 dagar av njutning. Får se det så =)

// Love

4

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00