ANNONS
Integritet på Tailsweep

Valborg på Bali

/

Igår valde vi att ta det lugnt efter en dag vid stranden. Men vaknade upp idag med världens huvudvärk som vägrar att släppa. Hade ju tänkt att fira Valborg ikväll men nu vet jag inte. Känner mig helt sänkt. Kanske får vila i någon timme för att sedan hänga med dom andra för att spela Beerpong.

Hur mår ni? Förra året firade jag Valborg i Lund. Ni som är där i år, njut! Hade verkligen en utav de roligaste helgerna i mitt liv.

Bali behandlar mig annars väl. Mycket sol, cola light & skratt. Kan ju även ha ett utav de bättre ressällskapen man kan få. Uch, klump i magen att redan halva resan har gått… Har aldrig vart med om att 2 veckor gått så snabbt. Men hörni, enjoy Valborg!

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00