ANNONS
Integritet på Tailsweep

The perfect kit

/

Puderborste ifrån Real Techniques, här / Hydra-Matte Liquid Lipstick, här / Brunt Läppstift – Underground, här / Rengöringsmatta för sminkhorstar, här.

​Fick hem ett helt perfekt litet kit ifrån Madlady som jag gör ett samarbete med nu. Jag älskar att den sidan har allt ifrån smink till snygga kläder! Måste faktiskt tipsa er om Liquid Lipsticket som jag fick hem, det håller helt sjukt bra och det är ett sådant som stelnar till när man lagt på det. 

Resten av denna dag tänkte jag packa inför Bali. Känner mig lite piggare idag och ska försöka tvätta alla mina sminkhorstar med min nya rengöringsmatta, har hört så mycket gott om den. Berättar sen hur det gick. 

3

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00