ANNONS
Integritet på Tailsweep

Boktips

/

​Varje kväll innan jag går och lägger mig försöker jag att inte kolla mobilen, utan istället varva ner med en bok. Nu har jag äntligen fått boken ”Fuck Your Fears” i händerna, skriven av Johannes Hansen. Har inte läst ut den än men så långt jag kommit så är den väldigt bra. Finns det något bättre än att somna peppad och inspirerad till att vakna nästa morgon igen? Boken är fylld utav citat som får en att tänka till men även berättelser ifrån Johannes barndom och hur han tog sig dit han är idag. Många punkter känner man igen sig på och det tycker jag är så otroligt viktigt, igenkänningsfaktorn gör att man inte känner sig lika ensam i vissa saker som man känner.  

Stort tips om du känner dig behov utav att inspireras och pushas framåt i karriär eller privatliv för den delen. Annars har Johannes en ljudbok och även en podcast på Podcast appen som heter ”In your face with love”. TIPS! ​​Ni kan köpa den här.

2

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00