ANNONS
Integritet på Tailsweep

simple

/

​Älskar kombinationen av en grå college tröja, stora solisar och en skinnjacka slängd över axlarna. Hade inte tackat nej till lite vår och värme, så att outfits som den får användas snart igen! Som tur är så är vindarna milda idag i Göteborg och en kappa räcker att ta på sig, äntligen kan man skippa den där tjockaste vinterjackan som är allt annat än fashionable. Men helt ärligt, jag är hellre varm än snygg. Den hårda sanningen! Jag hatar verkligen att frysa och lider fruktansvärt när jag gör det, så det är för den enkla anledning. Hur är läget med er? Idag ska vi ha mycket möten hela dagen och ikväll ska jag svettas på mitt body pump pass som jag kör en gång i veckan på nordic wellness exclusive. Jag älskar det passet, grym ledare som verkligen peppar och gör så att man kör ALL in! Mer sånt tack. 

10
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00