ANNONS
Integritet på Tailsweep

när man inte kan hålla sig ifrån skratt

/

Hahahaha okej, här får ni ett äkta gapskratt av mig som Gertrude lyckades fånga på bild. Fotade ju igår och då började Martin vinka och hålla på ifrån balkongen på kontoret, då brast jag ju ut i gapskratt som ni ser. Kul att dela med sig av sådant också 😉 Har egentligen väldigt lätt till skratt när jag är på bra humör. När jag lyssnar poddar på bussen så kan jag ju inte hålla mig ibland och börjar verkligen skratta… Ni vet när man verkligen försöker hålla skrattet inne men det GÅR inte.

Nog om skratt (även fast det är världens härligaste grej att snacka om) så sitter jag på kontoret just nu med världens största bomullstuss i näsan. Var hos läkaren imorse och brände äntligen i min näsa, kanske kan man få slippa all jäkla näsblod nu. Har jag sagt att jag har problem med det? Kan blöda näsblod varje dag och det blir lite tröttsamt i längden. Visade sig att jag hade något stort blodkärl i näsan, väldigt härligt… Ikväll ska jag till frisören också och bli ALL blond igen. Längtar!

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00