ANNONS
Integritet på Tailsweep

Artiserna till way out west är släppta!!!

/

Bara för det får ni här en bild ifrån förra årets WOW. Var påväg dit med mitt Nouw-gäng.

Gåshud över hela kroppen när jag sitter och letar bra spotifylistor för löpturen till ett reportage. Då hittar jag Way Out West 2016 line up. Jag visste inte att dom hade släppt artisarna än… Vilka kommer vara där? Bland annat Sia, M83 och Seinabo Say. Sedan har dom ju inte släppt alla än men att dessa redan är spikade känns magiskt. Längtar i hela kroppen… Det är verkligen den bästa helgen på hela sommaren. Jag längtar så himla mycket till värmen, sena kvällar & doften av nyklippt gräs. Och bruna händer. Det är så fint, med solbrända händer & guldiga ringar. Blir glad av det.

2

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00