ANNONS
Integritet på Tailsweep

festklänningar och en längtan till sommar

/

Här

Här

Här

Dagens besatthet – festklänningar! Behöver verkligen uppgradera min garderob en aning där. Jag längtar tills man kan ha klänning, klackar och barbent igen. Längtar tills alla sommarfester drar igång. Lite hemskt att längta till sommaren när den precis är över kanske? Men allt är ju verkligen tusen gånger roligare då. Jag ser framemot en resa till vår, summerburst, en ledig sommar & kall rosé på Bar Himmel. Hoppas att vädret är med oss nästa år, så vi får en sådan där sommar man aldrig riktigt glömmer. Tänk er grillkvällar på en ö med ett gäng kompisar efter en dag med sol och bad. Hemmafester. Brunbrända ben. Fjärilar i magen. Jetski på öppet hav. Löpturer längst havet. Solpuder på kinderna och färgstarka läppstift. Lockigt hår. AHHH, står inte ut. Ge mig sommar nu. 

5

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00