ANNONS
Integritet på Tailsweep

blue wall

/

Shirt from HM and bag from Mulberry.

​I veckan har jag gjort nya naglar & fransar inför galan på lördag. Hanna använde sin nya nagelfärg som jag älskar, alltså verkligen älskar. Mörkrött känns stilrent och klassiskt. Jag är inte så mycket för det utstickande, vill ha något fräscht. Jag har börjat älska att ha fransar också, jag sminkar mig ju knappt och detta gör att det tar 3 minuter max för mig att sminka mig varje morgon. Ni hittar mer info om Hannas behandlingar här

Hur är läget annars med er? Jag började morgonen med att få håret fixat och nu sitter jag på kontoret. Imorgon åker jag till Stockholm så har en massa saker att fixa, därav den ganska dåliga uppdateringen. Kramar på er! 

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00