ANNONS
Integritet på Tailsweep

svåra val i livet?

/

​Godmorgon fina ni! Jag sitter i mitt kök med tända ljus, en kopp kaffe och mailen framme. Jobbar hemifrån idag förmiddag, sådan lyx. I eftermiddag åker jag till Lund för en helg med min kära. Ikväll ska vi nog gå på den nya Hunger Games filmen och äta en god middag. 

Annars tänker jag ta det rätt lugnt denna helg, jag har sagt till mig själv att jag ska hålla mig borta ifrån festandet ett par helger nu. Bara köra hälsosamt för att må så bra som jag kan. Så på lördag när Harald jobbar hade jag tänkt bara vara hemma och kolla film typ. Dock lite jobbigt för att Ellinor och ett gäng sköna tjejer är i Köpenhamn då och tanken var att jag skulle komma till dom från Lund på lördagkväll för världens bästas natt. Livets svåra val, haha. 

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00