ANNONS
Integritet på Tailsweep

Innan sommaren ska jag ha…

/

– Rest utomlands i minst 5 veckor.

– Fått över 15k följare på instagram.

– Startat igång min youtube-kanal på riktigt. Dvs med regelbundna videos.

– Blivit 100% rakryggad och säger ifrån så fort jag tycker något känns fel.

– Ha fått en krönika jag skrivit publicerad i en etablerad tidning.

Vad tycker ni om listor? Jag älskar dom verkligen. Ofta skriver jag ner mål jag har i ett dokument på datorn och då blir jag 100% mer motiverad till att faktiskt klara av dom. För vet ni vad, man kan klara av allting bara man vill. Detta är bara 5 av mina punkter, har hur många som helst haha. Men tips, sätt dig ner och skriv ner saker du vill ha gjort innan sommaren är här.

9
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00