ANNONS
Integritet på Tailsweep

göteborgs bästa sallad

/

​Mums, min standardlunch nu för tiden. Det är en sallad ifrån Deli & Coffe här i Göteborg. Det finns så otroligt bra utbud med nyttiga och fräscha råvaror. Idag tog jag sallad, kyckling, quinoa, avokado, paprika, lök, tomat, gurka, fetaost, pesto & basilika dressing. Det var typ den godaste blandningen jag någonsin ätit. Men ett MÅSTE att ha i sin sallad här är fetaost, den är magisk. 

Hur är det med er annars? Jag startade denna morgon 06.30 med en timmes promenad, sedan jobbade jag hemifrån till lunch och åkte sedan till kontoret. Nu sitter jag här med Ellinor och fixar det sista inför Stockholm. Imorgon åker vi upp ett gäng ifrån Nouw till Stockholm för att ha en grym helg tillsammans. Jag längtar! Puss. 

7

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00